Stijltips voor jongens

Jongens vinden het ook belangrijk om er goed uit te zien. Vanaf een bepaalde leeftijd krijgen ze meer interesse in het ontwikkelen van een eigen stijl. De één heeft die behoefte al met zes jaar, de ander pas op de middelbare school. Welke stijlen zijn tegenwoordig in voor jongens op de basisschool?

Yuppie-style

Is het van jongs af aan duidelijk dat je zoon een interesse heeft in een zakelijke carrière? Dan past de Yuppie-style perfect bij zijn ambities en dromen. Deze kledingstijl bestaat uit voornamelijk blousejes, pantalons en nette kleren. Dat betekent dus geen spijkerbroeken!

Casual

Vind je zoon het leuk om te drummen of de wijde wereld te verkennen met zijn skateboard? Dan zijn spijkerbroeken, sneakers en T-shirts met prints juist wel geschikt! Dat is een combinatie die prima is om buiten te spelen, maar ook om op school te dragen.

Artistiek

Veel artistieke mensen houden van kleurrijke en vrolijke kleding. Is je zoon geïnteresseerd in creatieve dingen zoals schilderen, schrijven en ontwerpen? Houdt daar dan rekening mee tijdens het winkelen en ga naar winkels met aparte kleding.

Tags: × × × × × ×