Stijltips voor hippe meiden

Als je dochter geïnteresseerd is in mode, zal ze weinig moeite hebben met het vooruitzicht om een middagje te gaan shoppen met haar moeder of vader. Een eigen stijl ontwikkelen is niet alleen leuk, maar ook goed voor het zelfvertrouwen van een kind. Welke stijlen zijn momenteel hip voor jonge meiden?

Classy

Deze stijl past vooral bij meisjes met zelfvertrouwen. Een witte blouse met mooie rok bijvoorbeeld, of een zwarte broek met een trui en een leuk vestje. Over het algemeen zijn voor deze look weinig accessoires nodig. Een klein kettinkje of een paar oorbellen is voldoende voor een ‘classy’ uitstraling.

Stoer

Er zijn natuurlijk ook meisjes die niks moeten hebben van een chique outfit. Zij vinden een wijde spijkerbroek met een zwart shirt en sneakers juist helemaal te gek. Deze look hoeft helemaal niet onverzorgd of te nonchalant uit te zien, zolang de kleren netjes zijn gestreken en er geen gaten in zitten.

Kleurrijk

Vooral in de zomer komen felle kleuren goed tot hun recht. Een roze broek met een geel shirt bijvoorbeeld of een rode broek met een blauwe blouse. Erg vrolijk en kleurrijk! Vooral artistieke en extroverte types vinden deze look mooi.

Idolen

Veel kinderen hebben steeds jonger een idool als voorbeeld. De modieuze kleding die zij dragen staan vaak een ieder goed!