Haal de palmbomen in huis

Ben je helemaal gek op een bepaald land of cultuur? Dan is het een goed idee om dit terug te laten komen in je inrichting, zodat je je helemaal thuis voelt! Een andere mogelijkheid is om iedere kamer van een ander thema te voorzien, als je diverse hobby’s en interesses hebt.

Palmbomen

Ben je een echt zomermens en ben je dol op tropische landen en stranden? Dan kun je bijvoorbeeld fotobehang met palmbomen en een blauwe zee op een muur laten plaatsen. Zo krijg je vanzelf goede zin, ook al regent het buiten dat het giet.

Souvenirs

Ga je vaak op vakantie naar je favoriete land? Versier je huis dan met diverse souvenirs die je op reis aanschaft. Dan krijg je thuis ook een vakantiegevoel. Souvenirs kunnen houten beeldjes zijn, maar ook bijvoorbeeld schilderijen of een tapijt. Je moet je omringen met spullen waar je blij van wordt!

Webshop

Meubels zijn wat moeilijker om mee te nemen in het vliegtuig. Dus als je een Chinese kast op het oog hebt of je wilt een eethoek uit Turkije, dan kun je terecht op diverse webshops. Kijk goed naar de leveringsvoorwaarden en hoeveel alles kost. Je wilt ondanks je enthousiasme natuurlijk wel binnen je budget blijven bij het inrichten van je huis.