De juiste accessoires

Ben je de inrichting zat, maar wil je geen honderden of misschien zelfs duizenden euro’s besteden aan een nieuw interieur? Geen paniek! Door middel van accessoires ziet je woonkamer of slaapkamer er in één klap totaal anders uit. Bovendien hoeft zo’n metamorfose helemaal niet duur te zijn!

Kussens

Als je bank een neutrale kleur heeft zoals zwart, beige of bruin, dan zijn kussens een ideale mogelijkheid om de woonkamer op te fleuren. Je krijgt namelijk bij winkels zoals Xenos en IKEA ontzettend leuke kussens en kussenslopen. Kies een felle kleur als je de woonkamer meer kleur wilt geven. Ze zijn echte eyecatchers.

Kaarsjes

Als je ’s avonds meestal voor de televisie zit of vrienden op bezoek hebt, dan zijn kaarsjes een leuke en vooral gezellige manier om sfeer te creëren. Er is genoeg keuze: zo zijn er geurkaarsjes, theelichtjes of gekleurde kaarsen. Let op: Zorg ervoor dat het kaarsenvet niet op je meubels terecht komt en dat je ze uitblaast als je uit huis of naar bed gaat.

GE DIGITAL CAMERA

Klik op de afbeelding

Schilderijen

Een mooi schilderij is een echte must in het huis van iedere kunstliefhebber. Een goedkope en creatieve optie is het zelf schilderen van een schilderij. Staat erg leuk en je kunt er trots op zijn dat je eigen kunst aan de muur hebt hangen. Klik op de afbeelding om je te laten inspireren!